NOVICE

5.3.2015    SE 10 DNI NAS LOCI OD 3. KRAS KROS MTB 2015

DSCF0493

Priblizuje se dan, ko bo sirsa mnozica gorsko kolesarskih navdusencev zasedla Miren in Goriski Kras! Trenutno je 184 predprijavljenih kolesarjev. Po stevilcnosti iztopajo italijani, prijavljeni so seveda tudi slovenci ter hrvati in ruski drzavljan!

Med predprijavljenimi so tudi aktivni tekmovalci, ki jim bo rekreativna prireditev sluzila kot trening pred sezono. Omeniti velja lani najhitresega, italijan Tiziano Carraro, nedavno najboljsi slovenski MTB XC in XCM tekmovalec Matej Lovse (Tusmnobil) – v zadnjih dveh sezonah je presedlal na cestno kolo in zbira lovorike na mednarodnih veteranskih dirkah – veteranski svetovni prvak v kronometru 2013! Vsekakor bosta v ospredju tudi “desflesovca” Ales Boskin in Mitja Cerne (1. in 2. mesto XCO pokal Slovenije Veteran1 2014!), Ramsak Borut, Belak Jure… in razni italijanski nastopajoci.

Nastopa se ne bodo udelezili lanskoletni tretjeuvrsceni Tomaz Volcic – poskodba, lanskoletni zmagovalec kategorije 40 let + in skupno petouvrsceni paraolimpijec Michele Pittacolo, ki se pripravlja na prihajajoce svetovno paraolimpisko prvenstvo v cestnem kolesarstvu ter drugi iz te skupine Peter Vesel, ki bo na isti dan pricel najslavnejso etapno dirko v parih Cape Epic v Juzni Afriki. Obema prizelimo obilo srece in uspehov!!!

Zaradi varnostnih razlogov bomo na prireditev sprejeli NAJVEC 300 nastopajocih! Pohitite s predprijavami!

Statistika aktualno prijavljenih:

Skupaj prijavljenih: 184

Kategorija moski 18 – 29 let: 16

Kategorija moski 30 – 39 let: 50

Kategorija moski 40 – 49 let: 77

Kategorija moski 50 – 59 let: 34

Kategorija moski nad 60 let: 2

Kategorija zenske: 5

PRIJAVLJENI 3. KRAS KROS MTB

PRIJAVNICA

 

Zelimo vam dobro pripravo na prireditev! Mi se trudimo!

 

 

2.3.2015    OGLED PROGE OPRAVLJEN

Nedeljskega prvega in edinega vodenega ogleda proge 3. KRAS KROS MTB se je udelezilo precejsnje stevilo “radovednezev”.  Po ogledu so mnozicno potrjevali udelezbo na prireditvi!

 

27.2.2015    VODENI OGLED TRASE 3. KRAS KROS MTB

Tudi letos bomo organizirali vodene oglede trase. Prvi in verjetno edini voden ogled bo v nedeljo 1.3.2015 ob 9:30 izpred nogometnega igrisca v Mirnu!

Na pot se bomo odpravili v dveh skupinah – hitra in “pocasna”! Hitrejso skupno bo vodil drugi najboljsi XCO veteran 1 v Sloveniji Mitja Cerne. Predvideno trajenja ogleda – “hitri” priblizno 2 ure, “pocasni” 3 ure in vec!

 

Vabljeni!

CAM00213   2. MTB KRAS KROS GF ogled

skupina kolesarjev na enem od ogledov 2. MTB KRAS KROS GF 2014

 

KRAS KROS tudi v 2015

Tretja izvedba gorsko kolesarske prireditve KRAS KROS se bo odvijala v tradicionalnem terminu sredi meseca marca! Postopoma vas bomo obvescali  o prireditvi na tej strani in na facebook strani

KRAS KROS facebook

plakat za Mtb Loka m

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

mtb cross country, trail run, event

%d bloggers like this: