Kras Kros views - Cerje

KRAS KROS 2021

Po letošnjem “Covid letu”, v katerem je društvo AMKK Ales.ca-racing iz Mirna, organiziralo le tekaški Kras Kros Trail Run v mesecu februarju – gorskokolesarski Kras Kros Mtb v programu meseca marca je bil žal odpovedan, je prihodnost Kras Kros 2021 prireditev še vedno negotova.

Kras Kros views_Nova vas-Opatje selo
Poti Kras Kros Mtb Granfondo

Za prihajajoče leto 2021 sta termina prireditev znana. Izvedba “gorsko” tekaškega 6. Kras Kros Trail run je predvidena 31. januarja 2021, kolesarski 8. Kras Kros Mtb Granfondo pa 7. marca 2021. Progi, po gozdnih prometnicah v večini po Goriškem Krasu, bosta najverjetneje isti kot v prejšnjih izvedbah. Štart in cilj bosta v Mirnu.

Glede na negotove, vsem znane razmere “Covid”, bo potrditev izvedb Kras Kros odvisna od razmer, ki bodo v predvidenih terminih prireditev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 003.jpg
arhiv Kras Kros Trail Run

Borut Klančič, vodja prireditev Kras Kros “Leto se je začelo dobro, s kar uspešno izvedbo tekaškega Kras Kros Trail Run. Gorskokolesarski top dogodek Kras Kros Mtb smo bili primorani odpovedati. V tem primeru so mi pri modri a težki odločitvi pomagali soorganizatorji prireditve, člani KD Deš Fleš . Za naslednje leto, ob primeru “Covid” omejitev, bo organizacija in izvedba prireditev zahtevnejša, najverjetneje stežka izvedljivi ali pa bosta odpovedani. Za Trail Run slabo kaže. V tem negotovem obdobju je težko organizirati kaj konkretnega. ”

Kljub negotovi prihodnosti, vabljeni v spodnjo Vipavsko dolino in na jesensko obarvan Goriški Kras na gibanje v naravi, obisk lokalnih znamenitosti in gostinskih ponudnikov Občine Miren – Kostanjevica, mirenkras.si

A breve articolo in italiano!

Kras Kros views - Kremenjak_Adriatic sea
Pogled na Jandransko morje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s